Youtube zene letöltés

Youtube zene letöltés
Az oldalon minden zenét a youtube-ról tudsz letölteni, a kereső segítségével minden zenét megtalálhatsz és letölthetsz ami a youtube adatbázisában szerepel, mivel a kereső a youtube találatokat is megjeleníti, de ha mégis előfordulna, hogy nem találod azt a zenét amit a Youtube.com oldalon már megtaláltál akkor ezzel az alkalmazással könnyedén letudod tölteni. Nem kell mást tenned mint bemásolnod a videó linkjét a Convert gomb elé és ha ez megvan már csak rá kell kattintanod a Convert gombra, sajnos a legtöbbször elsőként egy reklám fog felugrani, ezt sajnos az alkalmazás készítői tették bele, így ez ellen sajnos nem tudunk mit tenni, de a második kattintásra már működni fog, ezután már csak a Download gombra kell kattintanunk és töltődik is le az mp3.

Ha nem zene ként szeretnéd letölteni hanem a videóklipet akkor válaszd ki a konvertálás előtt az mp4 formátumot és utána kattints a Convert gombra vagy használd a lenti videóletöltés módszert.

Sajnos az alkalmazás készítői mindent megtesznek, hogy minél több reklám bevételük legyen ezért néha 2db Download gombot láthatunk az elsőre hiába kattintgatunk csak reklámok fognak bejönni.

Hosszú zenék és mixek letöltése

Sajnos a fenti alkalmazás és ahogyan a legtöbb nem engedélyezi a 60 percnél hosszabb zenék letöltését, de erre is van megoldás, ezen az oldalon akár 2 órás zenét is letudsz tölteni és itt sem kell telepítened semmit: Hosszú zene letöltése (Sajnos az oldal már nem működik) ez az oldal is nagyon egyszerűen működik, csak be kell másolnunk a youtube linket és konvertálás után már kattinthatunk is a letöltés (download) gombra. Az oldal további különlegessége, hogy itt nagyon sok audió és videó formátumba konvertálhatjuk az adott videót. Sajnos a felugró hirdetéssel itt is kell számolnunk, vagyis ha valami új ablakban nyílik meg azt zárjuk be mert csak egy hirdetés lesz.

Ha szeretnél további zenéket letölteni nézd meg ezt az oldalt is: Youtube MP3 zene letöltés Ezen az oldalon több százezer zenét találsz és ha nem találod azt amit keresel akkor csak másold be a youtube zene linkjét a kereső mezőbe és máris láthatod a videót és a letöltés gombokat.

Youtube videók letöltése

Ha nem csak a hanganyagot szeretnéd letölteni hanem a videó klippet is akkor erre az oldalra látogass el ahol egyszerűen és gyorsan tudod letölteni a videót több formátumban és felbontásban is mint például az mp4 vagy flv és 3gp: www.videoletoltes.com A letöltés tényleg nagyon egyszerű, nem kell mást tenned mint a kiszemelt videónak a youtube url-jét bemásolnod az oldal elején található fehér rablikába és a letöltés gomb megnyomása után kiválasztod a formátumot és a letöltés gomb megnyomása után már töltődik is a videó.

Youtube videó letöltés

Kérlek támogasd oldalunkat
Neked csak egy kattintás, de nekünk nagy segítség oldalunk népszerűsítésében.