Felhasználási feltételek

Az mp3plaza.hu weboldal a youtube.com által megosztott zenei videók tematikus kategorizálását végzi amely más weboldalak tartalmi elemeit megjelenítő , közvetítő szolgáltatás amely „információk megtalálását elősegítő segédeszközöket biztosít az igénybe vevő számára (keresőszolgáltatás)”. A szolgáltató szerverei nem tárolnak audió illetve videó fájlokat, kizárólag videómegosztó weboldalakról (youtube.com) beágyazott tartalom érhető el. A szolgáltató nem ellenőrzi az általa csak továbbított tartalmat amit a felhasználók töltenek fel. A felhasználók a kereső segítségével a youtube.com adatbázisában keresnek és a találatokra kattintva azok rögzítésre kerülnek a weboldalon. Az mp3 letöltést a youtubeinmp3.com szolgáltatása teszi lehetővé, a weboldal továbbítja a megadott url-re ahol a letöltés automatikusan indul el.

Nem használhatod az oldalt jogvédett vagy bármilyen egyéb jogszabályba ütköző hanganyagok letöltésére. Nem használhatod ki az oldal ötleteit, hogy egy harmadik hasonló weboldalt készíts. Az oldal használatbavételével elfogadod, hogy a hirdetések cookie-kat helyeznek el és olvashatnak a böngésződben. Az oldal használatával kapcsolatosan tudomásul veszed, hogy a hanganyagokat nem az mp3plaza.hu weboldalról töltöd le hanem egy külső hivatkozásból, így azért felelősséget az oldal nem vállal, sem a minőségbeli sem a működésbeli vagy jogi kérdésekben. Az oldalon keresett youtube találatokra való kattintással az oldalra feltöltődik a keresett zene, így az oldal használatával hozzájárul az oldal tartalmának bővítésében. Az oldalon található összes zene a felhasználók által indított keresések alapján kerültek fel az oldalra automatikusan!

A weboldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve. A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi. Az mp3plaza.hu nem vállal semmilyen felelősséget az oldalon lévő felhasználók által megosztott információkkal, tartalmakkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban, az azokkal kapcsolatos összes jogi terhet a felhasználó önként magára vállalja.

Kizárt látogatók

Ha Ön tagja bármely illegális szoftver-vadász csoportnak, vagy zenei kiadónak, vagy filmgyártó, szoftver kiadó, forgalmazó cégnek, vagy rendészetnek, vagy a RIAA-nak (ASVA), illetve Proartnak vagy ha Ön kormányzati tevékenységet folytat, NEM ADUNK ENGEDÉLYT AZ ÖN RÉSZÉRE, hogy az Üzemeltető merevlemezein található anyagokhoz hozzáférjen, regisztráljon az oldalra, vagy bármilyen tevékenységet folytasson a szerveren, részt vegyen és használja a weboldalt illetve szerverrel kapcsolatba bármilyen tevékenységet folytasson! Ha ön mégis így tesz, azzal megsérti a 431.322.12 számú, az Interneten Alkalmazott Magánjogi Törvényt és a Személyes Információ és Elektronikus Dokumentumok Védelméről szóló törvényt.

Kérlek támogasd oldalunkat
Neked csak egy kattintás, de nekünk nagy segítség oldalunk népszerűsítésében.